Unieke afstudeerstage voor een proactieve psychologie student. Het betreft onderzoek naar psychologische testen. In deze stage krijg je de kans met klanten samen te werken, instrumenten te ontwikkelen en werkervaring op te doen bij de snelst groeiende testuitgever van Europa.

De standplaats is Amsterdam (Herengracht). Uiteraard krijg je een stagevergoeding.

TestGroup Consulting is een online uitgever van assessment instrumenten en psychologische testen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assessments.

Met de introductie van de eerste volledig interactieve persoonlijkheidstest (The Bridge Personality) en de interactieve online capaciteitentest (The Bridge Ability Online), speelt Testgroup een innovatieve rol binnen het werkveld van psychometrisch testen. TestGroup Consulting isgevestigd in Amsterdam.

Het jonge team van TestGroup laat zich kenmerken voor enthousiasme en professionaliteit. Wij zijn op zoek naar student psychologie voor een afstudeerstage. De stagiair gaat zich bezighouden met onderzoek naar de psychometrische instrumenten van TestGroup Consulting. Het onderwerp van de afstudeerstage wordt in samenspraak met de stagiair en de universiteit vastgesteld.

Profiel

Student psycholologie
Proactief, enthousiast en sociaal vaardig
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Voor meer informatie kun je contact opnemen 020 2621630. Je CV met (korte) motivatie kun je sturen naar: info@testgroup.eu

Bel mij terug

Wij slaan uw gegevens secuur op conform ons privacybeleid.

Velden met een * zijn verplicht