SLIM-regeling: online assessments voor leren en ontwikkelen in het MKB  

TestGroup levert online assessments om concreet met de SLIM-regeling aan de slag te gaan. Je kunt deze online assessments inzetten tijdens de loopbaanontwikkeling van medewerkers of voor het in kaart brengen van scholingsbehoefte.

 

MKB-bedrijven kunnen vanaf 1 t/m 30 september 2020 SLIM-subsidie aanvragen om loopbaan- en ontwikkeladviezen voor hun werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers te ontwikkelen. De subsidie varieert tussen de € 5000 tot maximaal € 24.999. Meer uitleg over de SLIM-subsidie vind je op de website van de Rijksoverheid.

De SLIM-subsidie is bedoeld voor vier soorten projecten:

  1. Het doorlichten van de onderneming, om een opleidings- of ontwikkelplan te realiseren waarmee de scholingsbehoefte vanuit de onderneming inzichtelijk wordt;
  2. Het verkrijgen van loopbaan- of ontwikkeladviezen voor de werknemers in de onderneming;
  3. Het ontwikkelen of invoeren van een methode die werknemers in het bedrijf stimuleert hun kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen tijdens het werk;
  4. Het aanbieden van praktijkleerplaatsen ten behoeve van een bedrijfsopleiding (of een deel daarvan) in de derde leerweg bij een erkend leerbedrijf.

Het inzetten van online assessments voor loopbaanontwikkeling (SLIM-regeling)

TestGroup levert online assessments die binnen de SLIM-regeling toepasbaar zijn. Je kunt deze assessments inzetten tijdens de loopbaanontwikkeling van medewerkers of voor het in kaart brengen van scholingsbehoefte.

Online assessments voor gebruik binnen de SLIM-regeling:

Meer weten over online assessments binnen de SLIM-regeling?

Wil je meer weten over het inzetten van onze producten tijdens de SLIM-regeling? Wij geven je graag advies. Je kunt hier contact met ons opnemen.

Voorkom ‘false-positives’ tijdens selectie: 4 tips bij de keuze voor een online assessment | Professionele loopbaanscan


Bekijk ook deze assessment tips: