Sturend antwoordgedrag meten met algoritmes

U kent The Bridge Personality als de enige persoonlijkheidstest ter wereld die algoritmes toepast voor het opstellen van persoonlijkheidsrapporten. Met deze algoritmes (zgn 'normative-ipsative split technology') is het mogelijk om te bepalen op welke van de 34 dimensies uw kandidaat sturend of sociaal wenselijk heeft geantwoord. Dat geeft bijzonder handig inzicht tijdens selectie en recruitment. U weet zo exact op welke dimensie uw kandidaat heeft getwijfeld.

 

Vanwege het gebruik van deze techniek is The Bridge Personality een van de meest gebruikte persoonlijkheidstesten. Het is een zeer valide en betrouwbaar instrument, gericht op het functioneren van de kandidaat in werksituaties.

 

U kunt The Bridge Personality ook inzetten voor het selecteren van sales medewerkers, middels het gebruik van het sales rapport.

Maatwerkrapporten

Voor The Bridge Personality zijn nu ook maatwerkrapportages samen te stellen. Uit de competentiedatabase van TestGroup zijn 8 competenties te selecteren die vervolgens in het Bridge Personality-rapport worden weergegeven. Zo kunt u voor elk functieprofiel de gewenste competenties meten.

Overzicht Bridge Personality-rapporten:

  • Bridge Personality Big Five-rapport
  • Bridge Personality Extended-rapport (Big Five & Jung)
  • Bridge Personality Type Change-rapport (Jung)
  • Bridge Personality Sales-rapport
  • Bridge Personality Colour-rapport (Jung kleuren rapport)
  • Bridge Personality Maatwerkrapport (keuze uit competenties)

Meer informatie

Wilt u meer informatie over The Bridge Personality of het maatwerkrapport? Neem dan hier contact met ons op.

Online assessment voor recruitment | Online assessment voor HR


Bekijk ook deze assessment tips: