Kort online assessment

TestGroup biedt een breed pakket aan mogelijkheden voor een kort online assessment. Een kort online assessment is een ‘snelle’ online tool die ingezet kan worden voor vraagstukken rond selectie, ontwikkeling, outplacement, mobiliteit, loopbaanplanning of re-integratie. Aanvullend hebben wij ook korte online assessment modules beschikbaar voor 360-graden-feedback en loopbaanadvies.

Voorbeeldrapport van een kort online assessment

Download hier een voorbeeldrapport van een kort online assessment.

Voordelen van een kort online assessment:

  • Snel inzetbaar tegen een gunstige prijs;
  • De mogelijkheid om veel kandidaten of medewerkers tegelijk te testen;
  • Professionele ondersteuning bij selectie-, ontwikkel- en loopbaanvraagstukken voor zowel HR als management;
  • Versnelling en objectivering van selectieprocedures;
  • Concreet loopbaanadvies voor medewerker en organisatie;
  • Rapport direct na afronding beschikbaar.

Wat zit er in een kort online assessment?

U kunt zelf bepalen welke onderdelen u in een kort online assessment wilt opnemen. De volgende onderdelen zijn beschikbaar:

Wij adviseren u graag indien u een kort online assessment voor uw organisatie wilt inzetten. Zo weet u precies welke onderdelen u het beste in uw korte online assessment kunt opnemen.

Over TestGroup

TestGroup ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige online assessments en biedt daarnaast de mogelijkheid voor het ontwikkelen van maatwerk. Ook adviseren wij opdrachtgevers over het gebruiken van deze online assessments binnen HR-afdelingen. Hierdoor zullen onze online assessments actief bijdragen aan de positieve ontwikkelingen binnen organisaties. Online assessments bieden HR-medewerkers de mogelijkheid om managers binnen organisaties professioneel te adviseren en te ondersteunen.

Een kort online assessment in een andere taal?

Onze online tools zijn beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Litouws, Nederlands, Pools, Roemeens, Portugees, Russisch, Tsjechisch en Spaans.

Voorbeeldpagina uit het rapport

Professionele loopbaanscan | Professionele persoonlijkheidstest


Bekijk ook deze assessment tips: