Internationale assessments

De Nederlandse arbeidsmarkt wordt steeds internationaler. Met name Amsterdam en de Randstad zijn zeer aantrekkelijk voor organisaties die internationaal opereren. Deze organisaties hebben vaak werknemers met verschillende nationaliteiten in dienst. Het is de verwachting dat het aantal buitenlandse werknemers in Nederland de komende jaren stevig zal groeien.

 

Een andere reden voor het aannemen van buitenlandse werknemers is krapte op de arbeidsmarkt. Tekorten in personeel worden ingevuld met werknemers uit het buitenland. Vooral goed opgeleide werknemers uit Frankrijk, Duitsland, Oost-Europa, Spanje en Engeland zijn in trek.

 

Omdat online assessments niet meer weg te denken zijn uit de huidige selectiepraktijk, zijn ook voor buitenlandse sollicitanten online assessments beschikbaar.

Hoogwaardig testen voor de selectie van buitenlandse werknemers

TestGroup geeft kwalitatief hoogwaardige testen uit voor internationale recruitment, ontwikkeling en HRM. Wij garanderen de kwaliteit van onze testen door continu wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met internationale wetenschappers op het gebied van testontwikkeling.

The Bridge Personality - Persoonlijkheidstest

The Bridge Personality is een hoogwaardige persoonlijkheidstest die zeer geschikt is voor internationale sollicitanten. Om deze reden gebruiken veel bedrijven in binnen- en buitenland deze test voor de selectie van internationale werknemers.

The Bridge Personality is o.a. beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Nederlands.

The Bridge Ability Suite - Capaciteitentest

The Bridge Ability suite is een uitgebreide capaciteitentest die verbale, numerieke en abstracte capaciteiten meet. Deze capaciteitentest wordt door veel organisaties gebruikt om de capaciteiten van internationale sollicitanten in kaart te brengen. De Bridge Ability Suite is o.a. beschikbaar in het Engels, Russisch, Tsjechisch en Portugees.

Internationaal assessment bestellen

Voor het aanmelden van een kandidaat voor een online assessment gelden geen wachttijden. Ons cliënt support team helpt u direct met het klaarzetten van een online assessment voor uw kandidaat. Bestellen kan hier.

Meer weten?

Neem dan hier contact met ons op. Mailen kan ook: info@testgroup.eu

Engelse persoonlijkheidstest | Online assessment voor recruitment


Bekijk ook deze assessment tips: