Bridge assessment boeken

TestGroup geeft een aantal boeken uit die u kunt gebruiken als naslagwerk bij The Bridge Personality en The Bridge 360. Deze boeken kunt u bestellen bij TestGroup in Amsterdam. De boeken worden per 10 stuks verkocht (189 euro, ex BTW).

U treft hieronder een aantal voorbeeldpagina's van deze boeken aan, in de vorm van een demo. Let op, in de demo's staan slechts een aantal pagina's van het boek. Een Bridge boek heeft ongeveer 40 pagina's. Deze boeken zijn niet alleen nuttig voor kandidaten die een Bridge instrument hebben ingevuld. De boeken zijn ook perfect te gebruiken tijdens trainingen of als naslagwerk voor professionals die gebruik maken van de Bridge assessment instrumenten.

The Bridge Personality: Het boekje voor kandidaten

Een onmisbaar boek voor kandidaten die het Bridge Personality rappport optimaal willen benutten. In dit boek worden bijvoorbeeld de 34 Bridge dimensies toegelicht en wordt uitgelegd hoe u uw Jung Type kunt achterhalen en toepassen.

The Bridge Personality: Het boekje voor sales

Een zeer handig boek voor kandidaten die gebruik hebben gemaakt van het Sales rapport van The Bridge Personality. Naast de zeer complete uitleg over uw Sales rapport, treft u in dit boek ook zeer handige oefeningen die u kunt gebruiken om uw verkoopvaardigheden te vergroten.

The Bridge 360: het boekje voor kandidaten

Een perfect hulpmiddel voor kandidaten en organisaties die het Bridge 360 rapport willen toepassen. Het boekje legt in detail uit hoe het Bridge rapport optimaal benut kan worden. Daarnaast wordt ook uitgelegd hoe het Bridge 360 rapport kan worden omgezet in een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP).

Bestellen?

De boeken zijn te bestellen via support@testgroup.eu, voor meer informatie kunt u bellen met: 020-2621630 

 

The Bridge Personality nu ook in het Frans beschikbaar! | Mooie stage voor HBO student!


Bekijk ook deze assessment tips: