Nieuw: The Bridge Career

 

Welke studie moet ik kiezen? Welke baan past bij mij? Wat wordt de volgende stap in mijn loopbaan? The Bridge Career geeft antwoord op deze vragen! Doe mee met ons onderzoek en ontvang een gratis loopbaanrapport (The Bridge Career) ter waarde van 125 euro.

 

The Bridge Career is de eerste test ter wereld die de twee meest gebruikte loopbaanmodellen combineert: de RIASEC codes van Holland en de loopbaanankers van Schein. Met deze test krijg je optimaal inzicht in je carrière voorkeuren en loopbaanankers.

The Bridge Career maakt gebruik van de innovatieve normative-ipsative split technologie ®, die met veel succes wordt toegepast in de persoonlijkheidstest van TestGroup: The Bridge Personality. Deze techniek zorgt ervoor dat de test niet te manipuleren is, waardoor je waarheidsgetrouwe informatie krijgt over je carrière voorkeuren.

 

Nog geen gebruik gemaakt van de gratis Bridge Career?

 

Doe dan mee aan het validatie onderzoek en krijg de test gratis toegestuurd (ter waarde van 125 euro). Hoe kun je meedoen?

  • Stap 1: klik op de onderstaande link en vul de Beta (onderzoek) versie van The Bridge Career in.
  • Stap 2: In juli 2015 ontvang je een email met daarin de inlogcodes voor de definitieve versie van The Bridge Career.
  • Stap 3: Na het invullen van de definitieve versie ontvang je het Bridge Career rapport t.w.v. 125 euro.

U treft hier de link naar het onderzoek.

 

Waarom doet TestGroup onderzoek?

 

TestGroup is een innovatieve en vooruitstrevende testuitgever in online testen. De laatste wetenschappelijke ontwikkelingen worden gebruikt voor de ontwikkeling voor nieuwe testen zoals The Bridge Career. TestGroup wil haar klanten testen aanbieden die vooroplopen op andere testen op basis van de laatste wetenschappelijke technologieën. Deze ontwikkeling, waar u aan kunt meewerken, zal bijdragen aan de validatie en de betrouwbaarheid van de test. Na afronding van het onderzoek zal de test gebruikt worden op een wetenschappelijk verantwoorde, betrouwbare en kostenefficiënte manier.

 

De persoonlijkheidstest van TestGroup is nu ook in het Pools beschikbaar | Uw kandidaat vandaag nog getest?


Bekijk ook deze assessment tips: