De persoonlijkheid van verkopers: wat is de persoonlijkheid van een topverkoper?

Afstudeerstage A&O psychologie of HBO toegepaste psychologie:

Het betreft een onderzoek naar online assessment instrumenten, psychologische testen en de voorspelbaarheid van succesvol sales (verkoop) gedrag.

 

In deze stage krijg je de kans met klanten samen te werken, instrumenten te ontwikkelen en werkervaring op te doen. Je kunt tijdens deze stage leuke trainingen volgen. De standplaats is Amsterdam. De duur van de stageperiode is bespreekbaar.

TestGroup is een online uitgever van assessment instrumenten en psychologische testen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assessments. Zie ook www.testgroup.eu

 

TestGroup is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Het jonge team van TestGroup kenmerkt zich door enthousiasme en professionaliteit. Het exacte onderwerp van de afstudeerstage wordt in samenspraak met jou en de universiteit vastgesteld. 

 

Profiel


•    Student A&O psychologie of HBO toegepaste psychologie
•    Proactief, enthousiast en sociaal vaardig
•    Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Verstappen, 020 2621630. Je CV met (korte) motivatie kun je sturen naar: info@testgroup.eu

Tips voor 360 graden feedback | Whitepaper: het gebruik van persoonlijkheidstesten bij personeelsselectie


Bekijk ook deze assessment tips: