Op dit moment zijn bij TestGroup in Amsterdam de volgende vacature(s) vacant:

Stageplek voor een commerciële HBO student

TestGroup Consulting is een online publisher van assessment instrumenten en psychologische testen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assessments. Met de introductie van de eerste volledig interactieve persoonlijkheidstest (de Bridge Personality) en de interactieve online capaciteitentest (de Bridge Ability Online), speelt Testgroup Consulting een innovatieve rol in binnen het werkveld van psychometrisch testen.

TestGroup Consulting is een organisatie met een vernieuwende blik op de toepassing van psychometrie en assessmenttechnieken binnen HRM. TestGroupConsulting biedt professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen in organisaties. Onze hoogwaardige Bridge assessmentinstrumenten zijn het fundament van onze diensten.

TestGroup is (via Distributeurs) actief in landen als Brazilie, Zuid Afrika, Rusland, Tjechie en India.

Voor het uitbreiden van ons internationale distributie netwerk zijn wij op zoek naar een zeer enthousiaste HBO student voor een meeloopstage. Profiel: vloeiend Engels sprekend, doorzetter en representatief. Bij interesse kun je een mail sturen naar: info@testgroup.eu of bellen met 020-2621630

Handige Bridge boekjes! | The Bridge Personality - Sales rapport


Bekijk ook deze assessment tips: